HOOFDPARTNER

SD Worx stimuleert het succes van uw onderneming door talent te matchen met jobs waarin ze uitblinken, hen op gepaste wijze te belonen en hen de tijd en de middelen te geven zich te concentreren op het werk waar ze gepassioneerd door zijn. Op die manier wordt HR een toegevoegde waarde voor uw bedrijf en de mensen die er werken.

SD Worx stimuleert de prestaties van uw bedrijf vanuit verschillende kerncompetenties zoals technologie, uitbesteding, knowhow en waardevolle informatie op basis van data. Dit geeft u de middelen uw werknemers te helpen groeien in wat zij doen.
People solutions van SD Worx, voor het succes van uw zaak. SD Worx. For life. For work.

Maar dat is nog niet alles: net als een wielerploeg boekt SD Worx succes door de samenwerking met individuele talenten. De teamgeest maakt topprestaties mogelijk. Wielrennen is een gezonde sport die voor iedereen toegankelijk is; zowel in het privéleven als op het werk brengt de fiets ons samen en roept hij beweging, dynamiek en vooruitgang op. Net als SD Worx!


  OFFICIËLE PARTNER

Golden Palace deelt meer dan 55 jaar ervaring met u. Ze zijn trots dat ze online dezelfde kwaliteit kunnen bieden als in hun speelzalen.
Professionaliteit, toegankelijkheid en service van hoge kwaliteit zijn altijd hun belangrijkste doelstellingen geweest en er is geen betere plaats voor een aangename speelervaring dan bij Golden Palace!
Golden Palace dankt zijn succes aan de bijzondere relatie die het met zijn spelers heeft. Zonder te vergeten dat zij altijd lokale - en solidariteitsorganisaties steunen.

Het hoeft u niet te verbazen dat zij graag betrokken zijn bij de favoriete sporten van hun spelers. Daarom werden zij onze partner voor dit professionele wielerevenement!
 


   OFFICIËLE PARTNER

Bouwen aan je toekomst zonder zorgen. Een huis of appartement kopen of bouwen is niet iets wat je elke dag doet. Voor zo'n investering is een betrouwbare partner onmisbaar. evillas houdt haar reputatie hoog. evillas begeleidt u van begin tot eind en garandeert dat uw project correct, op tijd en binnen budget wordt opgeleverd. evillas staat voor zorgeloos bouwen.

Het team van hooggekwalificeerde bouwspecialisten staat steeds tot uw beschikking. Wat kun je van hen verwachten? Goede communicatie, perfecte organisatie en een toekomstgerichte aanpak!
evillas vertrouwt nog steeds op traditionele bouwmethoden, maar met de modernste en meest hoogwaardige materialen. Elk bouwproject moet worden uitgevoerd op een economische, energie-efficiënte, evenwichtige en doeltreffende manier. Deze doelstellingen worden gewaarborgd door hun ervaring en passie voor dit beroep


   OFFICIËLE PARTNER

Altez bouwgroep is een veelzijdige bouwpartner voor uw landbouw-, hippische- en industriële bouwprojecten.
Als bouwbedrijf bieden zij een toegevoegde waarde aan hun klanten aan de hand van hun specifieke waarden.

Zij bouwen kostenbewust en economisch, snel en duurzaam met geprefabriceerde staal- of betonconstructies.
Met de kwalitatieve en stevige bouwelementen bespaart u energie en kunt u rekenen op een stabiele contructie die de tand des tijds doorstaat.

Altez bouwgroep streeft naar originaliteit in elk individueel project. Niet alle geprefabriceerde gebouwen hoeven hetzelfde te zijn.
Hun agro-, hippico- en industrieconstructie zijn zo ontworpen dat de energiekosten beperkt zijn. Daarnaat verhogen ze de productie en de arbeidsefficiëntie en houden rekening met dierenwelzijn en milieu.


OFFICIËLE PARTNER

Duferco heeft meer dan 40 jaar ervaring. De kern van Duferco Groep en de sleutel tot haar succes zijn trends en commerciële opportuniteiten volgen, zich aanpassen aan marktontwikkelingen en innovatie-uitdagingen aangaan.

De Duferco Groep werd in 1979 opgericht als staalonderneming. In de loop der jaren besloot de groep staalproductieactiva in verschillende landen te verwerven. Na haar aanwezigheid op de staalmarkt heeft Duferco haar activiteiten gediversifieerd en uitgebreid naar drie andere sectoren: energie, scheepvaart en innovatie.
Ondanks zijn opmerkelijke groei, zowel qua sectoren als qua activiteiten, wordt de groep nog steeds met verve geleid door zijn stichter, Bruno Bolfo, en zijn familie.


  OFFICIËLE PARTNER

Aiways werd opgericht met de missie de mobiliteitsuitdagingen van morgen op te lossen en de overgang naar elektrisch rijden in de auto-industrie te ondersteunen.
Het R&D-team van Aiways werkt dagelijks aan de verbetering van de technologie. De Aiways U5 body is 's werelds eerste carrosserieconstructie met een stalen bovenkant en een aluminium onderkant.
De Aiways U5 combineert een hele reeks actieve en passieve veiligheidssystemen en comfortfuncties. Hij is standaard uitgerust met 12 ultrasone radars, 5 HD-camera's, 3 millimetergolfradars en 2 interieurcamera's, waardoor een volledig digitaal beeld van het volledige voertuig wordt gevormd.
 


  PARTENAIRE OFFICIEL

Scheerlinck Sport is al meer dan 50 jaar specialist in de aanleg en het onderhoud van kwaliteitsvolle sportvelden. Elke dag streven zij ernaar hoogwaardige terreinen te produceren voor tennis, hockey, voetbal, atletiek, rugby en multi-sport.
Scheerlinck sport staat garant voor een totaalaanpak en deelt graag zijn ervaring en kennis met u vanaf de ontwerpfase tot en met de installatie!
Hun filosofie is duidelijk: een speelveld voor elk team, ongeacht je sport, de grootte of het niveau van je team... want elke gepassioneerde atleet verdient een buitengewoon terrein!